Denizli Bozkurt Spor Lisesi

Vizyon: Küreselleşen dünyada öğrencilerimizi çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkaracak bir eğitim öğretim anlayışıyla , örnek , lider bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Gelişime açık kadromuz ve sahip olduğumuz donanımla öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, milli değerlerimizi benimseyen ve koruyan , kendini gerçekleştirebilen sosyal hayat ve yüksek öğrenime hazır gençler yetiştirmektir.

Başarılar: Bu bölüme sol panelde yer alan BAŞARILARIMIZ menüsünden ulaşabilirsiniz.

Servis Bilgisi: YOK
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: %50-ORTALAMA OLUP YILLARA GÖRE DEĞİŞİM GÖSTERMEKTEDİR.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: VOLEYBOL, FUTBOL, FUTSAL, HENTBOL, BADMİNTON, KROS, GÜREŞ VE BOCCE BRANŞLARINDA TOPLAM 11 TAKIM BULUNMAKTADIR. BUNUNLA BİRLİKTE ATLETİZM YARIŞMALARINA TAKIM HALİNDE KATILIM SAĞLANMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler: 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARLARI
Proje Çalışmaları: DEBİP, OKULLAR HAYAT OLSUN, DYNED, GÜVENLİ OKUL, KARDEŞ OKUL VE FATİH PROJELERİ.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ERASMUS + STRATEJİK ORTAKLIKLAR BAŞVURUMUZ BULUNMAKTADIR. ULUSLARARASI CAPOERA WORKSHOP ETKİNLİĞİ
Kontenjan Bilgileri: 60
Diğer Hususlar: JİMNASTİK SALONU,FİTNESS SALONU, KAPALI VE AÇIK SPOR SAHALARI, PANSİYONDA 24 SAAT SICAK SU, MECSİD, KANTİN.

WEB - https://bozkurtsporlisesi.meb.k12.tr

Adres - Mehmetçik Mah. 324 Sokak No11 20370Bozkurt/ DENİZLİ