2023 EKİM AYI YETENEK SINAVI SONUÇLARI YAYIMLANDI.

YETENEK SINAVI SONUÇ LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

KAZANAN ADAYLAR 26.10.2023 PERŞEMBE GÜNÜNE KADAR NAKİL BAŞVURULARINI YAPMALIDIR.

25.10.2023 271

Kayıtlar Bozkurt Anadolu Lisesi binası 3. katta yapılacaktır.

Okul kaydı için;

*2 top A4 kağıdı

*4 adet roman (evde okuduklarınızdan olabilir)

*50 TL değerinde posta pulu

*Öğrenci nüfus cüzdanı

Not:Kayıt öğrenci yasal velisi okula gelmek zorundadır.

Not: KAZANAN ADAYLAR NAKİL BAŞVURUSUNU 26.10.2023 PERŞEMBE GÜNÜNE KADAR YAPMALIDIR. NAKİL BAŞVURUSUNDA BULUNMAK VELİ SORUMLULUĞUNDADIR.

DENİZLİ BOZKURT SPOR LİSESİ    PANSİYON BAŞVURU

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı’nda okulumuz pansiyonunda konaklamak isteyen öğrenciler için başvuru esnasında aşağıdaki evrakları hazır bulundurmanız gerekmektedir.

Parasız Yatılı Başvuruları İçin

1.  Başvuru Dilekçesi (Pansiyonda doldurulacaktır.)

2.  Öğrenci kimlik belgesi

3.  Sağlık Raporu (Aile hekiminden alınabilir.)

4.  Nüfus Kayıt Örneği (E-devlet’ten alınabilir.)

5.  EK-1 Belgesi (Örnek belge için TIKLAYINIZ.)

6.  Mezun olduğu okuldan ceza almadığına dair belge

7.  2022 Mali Yılı’na Ait 12 Aylık Bordro (Kurum tarafından imzalı ve mühürlü olması gerekmektedir.)

*İşçi, memur veya emekli iseniz; Maaş belgesi. (Aylar itibariyle 2022 yılına ait aylık   (1Ocak- 31 Aralık) toplam gelirini gösteren belge

*Serbest meslek çalışanı iseniz; Vergi Levhanız veya SGK ile ilgili sigorta durum belgeniz. (Aylar itibariyle 2022 yılına ait aylık   (1Ocak- 31 Aralık)

*Veli ve eşi çalışmıyorsa Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan bunu belgelendirmeleri gerekmektedir. (Aylar itibariyle 2022 yılına ait aylık   (1Ocak- 31 Aralık)

*Aile çiftçi ise ilgili kurumdan onaylı belge(Aylar itibariyle 2022 yılına ait aylık   (1Ocak- 31 Aralık)

*Velinin ve çalışmıyorsa eşinin bakmakla yükümlü olduğu anne babasıyla ilgili tedavi yardım beyannamesi, varsa diğer bakmakla yükümlü olduğu şahıslarla ilgili mahkeme kararı örneği(Aylar itibariyle 2022 yılına ait aylık   (1Ocak- 31 Aralık)

7.Öğretmen çocukları için anne veya babasının öğretmen olduğunu gösteren belge

8.İlköğretim okulundan devlet parasız yatılı veya burslu mezun olan öğrencilerden ‘Parasız Yatılı veya Burslu Öğrenci’ olduklarını gösteren belge.

Not: Haneye kayıtlı 18 yaşını doldurmuş bütün bireylerin gelir belgeleri okula gelirken imzalı kaşeli şekilde getirilmesi gerekmektedir.

Not:Öğrenci velisi pansiyon kaydında bulunmak zorundadır.

Paralı Yatılı Başvuruları İçin

1.  Başvuru Dilekçesi (Pansiyonda doldurulacaktır.)

2.  Öğrenci kimlik belgesi

3.  Sağlık Raporu (Aile hekiminden alınabilir.)

4.  Nüfus Kayıt Örneği (E-devlet’ten alınabilir.)

5.  Mezun olduğu okuldan disiplin cezası almadığına dair belge

Not:Öğrenci velisi pansiyon kaydında bulunmak zorundadır.

Halihazırda burslu olan öğrenciler arzu edildiği takdirde bursluluklarını bize ulaştıracakları bir dilekçeyle parasız yatılılığa çevirebilirler. Bu takdirde öğrencilerin bursu kesilir fakat pansiyon için ücret ödemezler. Bilinmelidir ki burslu öğrenci hem burslu olup hem pansiyonda parasız yatılı şeklinde konaklayamaz.

İlginize sunarız.

Daha detaylı bilgi için: 0258 831 51 53